Na 20 jaar tijd voor iets nieuws: Stichting De Noodkreet wordt Ouders en Jeugdzorg

Misschien heb je het al voorbij zien komen op een van onze social media kanalen: wij gaan verhuizen! Stichting de Noodkreet verandert zijn naam in Stichting Ouders en Jeugdzorg. Wij gaan ook verhuizen naar een ander pand. Dit allemaal gaat samen met ons twintig jarig bestaan. Vanaf 1 augustus vinden deze veranderingen plaats en wij zijn erg enthousiast. In dit artikel vind je meer informatie over wat er voor jou verandert.

Een nieuw aanspreekpunt
Onze naamswijziging mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Naar aanleiding van meerdere gesprekken met partners, cliënten en collega’s is er besloten om de naam van Stichting de Noodkreet te veranderen in Stichting Ouders en Jeugdzorg. Deze nieuwe naam staat in één lijn met waar Stichting Ouders en Jeugdzorg voor staat: een scherp oog voor de, vaak moeizame, samenwerking tussen ouders en jeugdzorg. Hierbij staat het kind nog steeds centraal. Aan wat we doen verandert dus niets, Stichting Ouders en Jeugdzorg blijft zich inzetten voor jou.

Zoals op onze website www.denoodkreet.nl (vanaf 1 augustus: www.oudersenjeugdzorg.nl) en social media kanalen te zien is, heeft Ouders en Jeugdzorg een nieuw uiterlijk. Dit uiterlijk is uiteraard in onze herkenbare groene stijl.

Een nieuw pand te Helmond
De naamsverandering gaat hand in hand met de verhuizing van Stichting Ouders en Jeugdzorg. Vele jaren hebben wij ons mogen inzetten vanaf de Wolfstraat in Helmond. Mede dankzij de steun van Woonpartners is de realisatie van onze nieuwe locatie waargemaakt.

Ons nieuwe adres is vanaf 1 augustus:

Braakse Bosdijk 2a
5703 HZ Helmond

Je kunt ons dus nog steeds vinden in Helmond. Benieuwd naar onze nieuwe locatie? Kom gerust even langs. Waarschijnlijk zijn wij nog wel bezig met de finishing touch van ons kantoor.

Heb jij je in het verleden ingezet voor Stichting Ouders en Jeugdzorg en ben je nog niet benaderd voor ons jubileumfeest? Stuur dan even een berichtje naar pvandeven@dnkprojecten.nl, zij zal je dan voorzien van de nodige informatie.