Vacatures:

Vrijwilliger worden bij Ouders en Jeugdzorg

  • Heb je gewerkt in de jeugdzorg en wil je jouw kennis inzetten om de (jeugd)zorg te verbeteren?
  • Ben je anders geïnteresseerd in de materie of denk je dat jouw kennis ons of onze doelgroep kan versterken?
  • Heb je als ouder ervaring met jeugdzorg en wil je deze inzetten om andere ouders in hun jeugdzorgtraject te helpen?

Kom ons dan helpen!

Ouders en Jeugdzorg zoekt regelmatig vrijwilligers voor het hoofdkantoor in Helmond en voor voor de steunpunten in Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch. Heb je interesse in een functie als Trajectbegeleider, wil je aan de slag met onze communicatie, trainingen, projecten of denk je dat je op een andere manier ons team kunt versterken? Neem contact op.
Wij kunnen ieders hulp en expertise gebruiken. Eigenlijk is er altijd wel een taak die bij jou past.

Medewerker: Communicatiemedewerker (Vrijwilliger in Helmond)     Medewerker: Communicatiemedewerker - Inhoudelijk (Vrijwilliger in Helmond)

Medewerker: Team training (Vrijwilliger online en/of Helmond)     Medewerker: Trajectbegeleider (Vrijwilliger)

Solliciteren, vul hieronder je gegevens in.

Privacy statement:

Stichting ouders en jeugdzorg hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door en worden opgenomen in onze database.

Separator