Stage:

Stage bij Ouders en Jeugdzorg

Ouders en jeugdzorg biedt een diverse leeromgeving aan waarin je contact hebt met o.a. onze cliënten, (jeugd)hulpverleners, onderzoekers, advocaten, rechtbanken. Gespreksvoering (bemiddelingsgesprekken tussen cliënten en hulpverleners – of adviesgesprekken aan cliënten) en dossieranalyse zijn de belangrijkste onderdelen van de werkzaamheden maar ook strategiebepaling, stukken en reacties opstellen.

Ouders en jeugdzorg biedt stageplaatsen aan voor de opleidingen Sociale Studies (Fontys) of Social Work (Avans). Het is mogelijk om een voltijds jaarstage te volgen maar ook bieden we mogelijkheden voor een deeltijd Minor-stage (1-2 dagen per week, mits je dit wil opvolgen door een jaarstage).

Als je aankomend professional bent en je wil graag de wereld van welzijn en (jeugd)hulpverlening van een andere kant zien, dan is een stage bij ouders en jeugdzorg wellicht iets voor jou.
Volg je een andere opleiding (andere richting of ander niveau) maar wil je toch graag stage lopen bij Ouders en jeugdzorg? We staan open voor je verhaal, je ideeën en je wensen. Als je meer informatie wil kun je contact opnemen tijdens kantooruren.

Wil je direct solliciteren naar een stageplaats stuur dan je CV en een motivatiebrief waarom je denkt dat deze stageplaats de juiste voor je is naar HR Sieth Nijssen

Solliciteren, vul je gegevens in.

Privacy statement:

Stichting ouders en jeugdzorg hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door en worden opgenomen in onze database.

Separator