Home


 

Welkom bij Stichting Ouders en Jeugdzorg.

Waar kunnen we je mee helpen?

 

 

Ben je op zoek naar een onafhankelijke blik op jouw traject met Jeugdzorg of een vergelijkbare instantie? Kom je er samen met jouw (ex)partner niet meer uit? Wil je weten hoe je een situatie het beste aanpakt? Voor al deze onderwerpen en meer ben je bij Stichting Ouders en Jeugdzorg aan het juiste adres. Wij kijken met een onafhankelijke blik naar jouw vraagstuk en helpen je graag.

Wat is onafhankelijke jeugdzorgbemiddeling?

Op het moment dat je jezelf in een traject met Jeugdzorg of een andere instantie bevindt, is het fijn om hierbij een onafhankelijke blik te krijgen. Iemand die met je meedenkt, kijkt en handelt. Onze trajectbegeleiders handelen altijd in het belang van het kind of de kinderen. Dit betekent dat zij meer dan graag met jou meegaan naar afspraken en gesprekken, om te kijken hoe de situatie voor het kind verbeterd kan worden. Wij zijn een onafhankelijke spin in het web en zijn er om de situatie met een frisse blik te bekijken. Wil je weten wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Doorverwijzers en gemeenten

Voor doorverwijzers en gemeenten staan wij ook klaar. Stichting Ouders en Jeugdzorg biedt trajectondersteuning voor ouders die niet op één lijn zitten met de jeugdhulpverlening. De doelgroep kenmerkt zich altijd door conflicten met hulpverlening en/of het ontbreken van een goede samenwerking. Wij geloven dat het conflictueuze gedrag ontstaat uit onmacht, wantrouwen of beperking maar nooit uit onwil. Als doorverwijzer of gemeente is het soms een uitdaging om zonder gekleurde bril deze situaties te bekijken. Wij ondersteunen hier dan ook graag bij met een onafhankelijke blik.

Wij helpen graag

Wat je vraag ook is, wij kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Neem daarom gerust contact met ons op via een van onze online contactformulieren. Heb je direct hulp nodig? Klik dan op onderstaande button met ‘Ik heb direct hulp nodig’. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken. Laat ons weten wat je situatie is en wij kijken wat wij als onafhankelijke partner in de jeugdzorg voor je kunnen betekenen.

 

Stichting Ouders en Jeugdzorg
Mail: info@oudersenjeugdzorg.nl
Tel: 085-8771250

Braakse Bosdijk 2a
5703 HZ Helmond
RSIN 8109.59.021

Contact